Fenerbahçeli Szymanski’den eleştirilere sert yanıt!

Fenerbahçe’nin Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, Manchester United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kendisine yönelik eleştirilere ilişkin konuştu.

Fenerbahçeli Szymanski’den eleştirilere sert yanıt!

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanacak müsabaka öncesi Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Szymanski, "Fenerbahçe olarak motivasyonumuz her maç olduğu gibi aynı. Samsun'da beraberlik bizi üzdü ama Manchester United'ı yenmek istiyoruz. Bakalım o beraberlik sonrası nasıl bir cevap vereceğiz. Ben sahada iyi bir performans vereceğimize eminim “dedi.

Fenerbahçeli Szymanski’den eleştirilere sert yanıt! - Resim : 1

SZYMANSKI: DIŞARIDAKİLERİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL

Performansına yönelik eleştiriler için konuşan Szymanski, “Geçen sezon başında gol ve asist anlamında harikaydım. Şu anda milli takımda da bunlara devam ediyorum. Aynı şekilde devam ediyorum ama gol anlamında şanssızlık yaşıyorum. Etrafımdaki insanlar performansımdan memnun olsun yeter, dışarıdakilerin ne dediği umurumda değil” diye konuştu.

SZYMANSKI'NİN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 19 milyon euro olarak gösterilen Szymanski, bu sezon forma giydiği 14 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Szymanski geçen sezon ise oynadığı 55 maçta 13 gol atarken 19 asist yaptı.