Fenerbahçeliler çok üzülecek! Yıldız isim ayrılığı duyurdu! İşte yeni takımı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off serisinde Anadolu Efes’e 3-1 üstünlük kurarak şampiyon olan Fenerbahçe Beko’da ayrılık yaşandı. Takımın yıldız isimlerinden olan Nick Calathes sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Yıldız isim ayrılığı duyurdu! İşte yeni takımı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’i ağırladı. Normal süresi 64-64 eşitlikle tamamlanan maçta rakibini uzatma periyodu sonunda 80-72 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seriyi 3-1’e getirdi ve şampiyonluğunu ilan etti.

2023-24 sezonunda aynı zamanda EuroLeague’de Final Four oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Beko, lig şampiyonluğuyla birlikte sezonu çifte kupayla tamamladı.

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Yıldız isim ayrılığı duyurdu! İşte yeni takımı - Resim : 1

CALATHES FENERBAHÇE'DEN AYRILDI

Fenerbahçeli taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken bir ayrılık da yaşandı. Sarı-lacivertli takımın bu sezon kritik maçlarında attığı üçlüklerle adından söz ettiren Nick Calathes, Fenerbahçe Beko’dan ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Yıldız isim ayrılığı duyurdu! İşte yeni takımı - Resim : 2

Maçın ardından yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuşan Calathes, "Bu formayı giydiğim için çok mutluyum, neyse ki bir şampiyonlukla gidiyorum. Burada oynama şansı bana verildiği için minnettarım" dedi.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Tecrübeli oyuncu gelecek sezon Monaco forması giyecek.

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Yıldız isim ayrılığı duyurdu! İşte yeni takımı - Resim : 3