Fenerbahçe'nin 9 milyon euroluk yıldızına kancayı Fransızlar taktı! Giderse Becao çok sevinecek

Fenerbahçe'de bu sezon birçok mevkide ciddi bir rekabet olacak gibi duruyor... O mevkilerin başında ise savunma geliyor. Sarı lacivertlilerde taraftarın çok sevdiği 9 milyon euroluk oyuncuya Fransızlar kancayı taktı. Giderse buna en çok sevinecek kişi ise Becao olacak.

Fenerbahçe'nin 9 milyon euroluk yıldızına kancayı Fransızlar taktı! Giderse Becao çok sevinecek

Takım başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getirmeyi başaran Fenerbahçe'de bu sezon kadro anlatımında acımasız bir rekabet yaşanacak gibi gözüküyor.

Sarı lacivertlilerde savunmadan forvet hattına kadar forma için kıyasıya bir rekabet olacak... Öyle ki tüm bu mevkilerdeki oyuncular, hem kaliteleriyle hem de kariyerleriyle göz dolduruyor. 

Savunma hattında da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Djiku var... Savunmanın adeta bel kemiği haline gelen oyuncunun, bu sene de bol bol forma şansı bulması bekleniyor. 

Çağlar Söyüncü'nün bonservisinin de alınmasıyla beraber ise yedek kalan Becao mutsuz... Mourinho'nun ağır kaldığı gerekçesiyle tercih etmediği iddia edilen Becao'nun durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 

Fenerbahçe'nin 9 milyon euroluk yıldızına kancayı Fransızlar taktı! Giderse Becao çok sevinecek - Resim : 1

FRANSIZLARDAN TEKLİF VAR

Becao'nun formayı kapmak için açık beklediği şu sıralarda Dijiku hakkında gelen bir transfer haberi ise taraftarları üzdü. L'Equipe'nin haberine göre Rennes, Fenerbahçe’den Alexander Djiku ile ilgileniyor. Henüz resmi bir girişim yok ancak önümüzdeki günlerde bunun olmasına da sürpriz bakılmıyor. 

EN ÇOK BECAO SEVİNECEK

Bu duruma ise en çok Djiku'nun arkasında kalan Becao'nun sevinmesi bekleniyor... Becao'nun Djiku'nun gidişi ile beraber forma şansı bulabileceği değerlendiriliyor... Tabii Mourinho, Becao konusundakini kararını değiştirirse...