Fenerbahçe’nin kalesi "Kadıköy" düştü! Taraftarları kızdıran istatistik!

Fenerbahçe’nin Galatasaray’a derbide 3-1 yenilmesi sonrası sarı-lacivertli takımın kalesi konumundaki Kadıköy bir kez daha düştü. Sarı-lacivertli takımın Galatasaray’a karşı oynadığı son 10 derbide 2 kez kazanması da taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe’nin kalesi "Kadıköy" düştü! Taraftarları kızdıran istatistik!

 Süper Lig’in 6.haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Galatasaray’a 3-1 yenildi. Sarı-lacivertli takımın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda rakibine yenilmesi taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe’nin kalesi "Kadıköy" düştü! Taraftarları kızdıran istatistik! - Resim : 1

SON 10 DERBİDE 2 GALİBİYET

Fenerbahçe, Galatasaray ile Kadıköy'de oynadığı son 10 Süper Lig derbisinde büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sarı-lacivertliler, bu süreçte sadece 2 kez galip gelebildi.

Kadıköy'deki son 10 derbide Galatasaray tam 4 kez kazandı ve 4 maç da berabere bitti. Özellikle 2023 ve 2024 yıllarında alınan 3-0 ve 3-1'lik mağlubiyetler, taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe’nin kalesi "Kadıköy" düştü! Taraftarları kızdıran istatistik! - Resim : 2

İSMAİL KARTAL VE ADVOCAAT KAZANDI

Fenerbahçe, Galatasaray’ı Dick Advocaat’ın teknik direktörlüğünde 20.11.2016 tarihinde Robin Van Persie’nin attığı gollerle 2-0 yenmişti. Sarı-lacivertli takım Kadıköy’deki son galibiyetini ise 10.20.2022 tarihinde İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünde 2-0 yenmiş, goller Zajc ve Serdar Dursun’dan gelmişti.

Taraftarlar bu nedenle Başkan Ali Koç ve yönetimini eleştirirken “Fenerbahçe’nin kalesi Kadıköy düştü” yorumları yapılıyor.

Fenerbahçe’nin kalesi "Kadıköy" düştü! Taraftarları kızdıran istatistik! - Resim : 3