Fenerbahçe'ye satacakları 22 milyon euroluk yıldız futbolcunun alternatifini belirlediler. Transfer için çalışma başlatıldı

Fenerbahçe'de artık golcü transferinin de sonlandırılmasına çok az kaldı. Sarı lacivertlilerin 22 milyon euro bonservis ödeyeceği futbolcunun yerine takımı da arayışlara başladı.

Fenerbahçe'ye satacakları 22 milyon euroluk yıldız futbolcunun alternatifini belirlediler. Transfer için çalışma başlatıldı

Sain Maximin'in kadrosuna katarak taraftarını çok mutlu eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Sarı lacivertlilerde Mourinho'nun istediği özelliklere uygun olduğu bilinen En Nesyri transferinin de yakın zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin bu transfer için İspanyol ekibi Sevilla'ya 22 milyon euro ödeyeceği konuşuluyor. 

ARAYIŞLARA BAŞLADILAR

Transferle ilgili Fenerbahçe taraftarını da sevindirecek bir gelişme yaşandı... Fabrizio Romano'nun haberine göre Sevilla, Youssef En-Nesyri'nin yerine Sardar Azmoun'u almak için görüşmelere başladı. 

Fenerbahçe'ye satacakları 22 milyon euroluk yıldız futbolcunun alternatifini belirlediler. Transfer için çalışma başlatıldı - Resim : 1

ALANSO KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Almanya'da geçen sezonu şampiyon tamamlayan Bayer Leverkusen'ın hocası Alonso'nun Azmoun'u kadroda düşünmemesi nedeniyle gidişine onay verdiği öğrendildi. 

8 milyon euro piyasa bedeli olan oyuncunun bonservisi konusunda da Sevilla'ya kolaylık sağlanacağı konuşuluyor. 

Azmoun geçen seneyi de Roma'da kiralık olarak geçirmişti.