Fenerbahçe'yi bitiren oyuncuyu Mourinho ikinci yarı sahaya çıkarmadı! Bomba Amrabat detayı

Fenerbahçe'de ilk yarıda orta sahanın dirayetsiz kalmasını sağlayan ve neredeyse sahada görünmeyen İsmail Yüksek, ikinci yarıda yerini Amrabat'a bıraktı. Amrabat hakkındaki bir iddia ise dikkat çekti.

Fenerbahçe'yi bitiren oyuncuyu Mourinho ikinci yarı sahaya çıkarmadı! Bomba Amrabat detayı

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray karşısında taraftarın hiç beklemediği bir performans sergiledi. 

Sarı lacivertliler ilk yarı neredeyse karşı kaleye gitmekte zorlandı. Orta sahada İsmail Yüksek'e şans veren Mourinho ise ikinci yarıda yaptığı hatayı anlayarak İsmail'i yeniden sahaya sürmedi. 

İsmail yerine Sofyan Amrabat oyuna dahil oldu... Ancak Amrabat hakkında ortaya atılan bir iddia ise büyük yankı uyandırdı. 

Fenerbahçe'yi bitiren oyuncuyu Mourinho ikinci yarı sahaya çıkarmadı! Bomba Amrabat detayı - Resim : 1

"HOCAM BENİ OYNATIN" DEMİŞ

İddiaya göre maçtan 1 gün önce Samandıra'da Mourinho ile baş başa toplantı yapan Amrabat, büyük maçların oyuncusu olduğunu belirterek forma giymek istediğini söylemiş. 

Ancak Mourinho ret cevabı vererek Amrabat'ı oynatmayacağını iletmiş. Derbide Amrabat'ın yerine görev alan İsmail Yüksek ise yoğun  eleştirilere maruz kaldı.