Ferman Toprak, Bodrum'da yediği lahmacunun fiyatını söyledi! Ödediği tutar şaşkınlık yarattı

‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak, Bodrum'da konser sonrası eşiyle yediği 3 lahmacuna ödediği tutarı söyledi. Toprak, 'Bu ne kardeşim, her lahmacuna 1 kilo et mi koydunuz?' diyerek duruma isyan etti.

Ferman Toprak, Bodrum'da yediği lahmacunun fiyatını söyledi! Ödediği tutar şaşkınlık yarattı

'Hayatı Tespih Yapmışım' adlı şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ferman Toprak, modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu.

Ferman Toprak, Bodrum'da yediği lahmacunun fiyatını söyledi! Ödediği tutar şaşkınlık yarattı - Resim : 1

"ERKEKTE ESTETİĞE KARŞIYIM"

Son dönemde erkek sanatçıların 'estetik' haberleriyte gündeme gelmesi hakkında şarkıcı, "Manikür, pedikür yaparım ama erkekte estetiğe karşıyım. Bir erkeğin yüzündeki çizgilerin, yaşlandıkça yaşadığı yılların izi olarak görünmesini daha doğal buluyorum. Onlar antropoza girdiği için genç kalma isteği oluyor" şeklinde konuştu.

Ferman Toprak, Bodrum'da yediği lahmacunun fiyatını söyledi! Ödediği tutar şaşkınlık yarattı - Resim : 2

"ÜÇ BİN 900 TL HESAP GELDİ"

Tatil bölgelerinde bazı mekanların uyguladığı yüksek fiyatlara değinen Toprak, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor ama herkes de 'Kim kime hesabı itelerse' diye yaşıyor. Geçen gün Bodrum konserimden sonra eşimle acıktık, üç lahmacun üç ayrana üç bin 900 TL hesap geldi. 'Bu ne kardeşim, her lahmacuna bir kilo et mi koydunuz? Ben Ferman Toprak' dedim. Onlar da bana 'Burası Türkbükü' dediler. Hesabımızı ödedik, kalktık" ifadelerini kullandı.

Ferman Toprak, Bodrum'da yediği lahmacunun fiyatını söyledi! Ödediği tutar şaşkınlık yarattı - Resim : 3