Fetullah Gülen öldü! Bundan sonra ne olacak?

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü duyuruldu. Gülen'in ölüm haberi örgüte yakın birçok kaynak tarafından doğrulandı. Peki bundan sonra ne olacak. tv100.com yazarı Fuat Uğur tv100 canlı yayınında anlattı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, 83 yaşında öldü. Peki, bundan sonra ne olacak? tv100.com yazarı Fuat Uğur yanıtladı.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Fuat Uğur, örgütünün başına kimin geçeceği ile ilgili olarak "Bu ölüm FETÖ terör örgütü içerisinde bence birilerini çok sevindirdi. Terör örgütü pek çok parçaya ayrılmış durumda. Birbirlerini akrep gibi sokmaya başlayan bir örgüt haline geldi.  Bunun arkasında ki neden örgütü ele geçirme savaşı aslında. Örgütün en güçlü ve iki numaralı adamı Mustafa Özcan. Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu ve Ekrem Dumanlı başta olmak üzere hepsin örgüt elemanlarını kontrol altına aldı. Bu kontrolün sonunda örgütü ele geçirmiş olacak. Zaten şimdiye kadar Mustafa Özcan örgütü yönetiyordu. Fethullah Gülen’in fiziki olarak ölmesi ile Mustafa Özcan tüm ipleri ele geçirdi." ifadelerini kullandı.

Fuat Uğur, Mustafa Özcan'ın neden önemli olduğu ile ilgili olarak, "Örgütün bütün arşivi bütün parası Mustafa Özcan'ın elinde. Adil Öksüz, Mustafa Özcan'ın elemanıydı. Mustafa Özcan, Adil Öksüz'ü Fethullan Gülen'e karşı bir şantaj vesilesi olarak sık sık kullandı." dedi.