Filenin Sultanları ABD'de 2 de 2 yaptı! Sırbistan’ı 3-1 mağlup ettiler!

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ABD etabında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, zorlu karşılaşmada Sırbistan'ı 3-1 yenmeyi başardı. Böylelikle Sultanlar, ABD'de 2'de 2 yaparak dünya sıralamasında 4.24 puan kazandı ve yerini sağlamlaştırdı.

Filenin Sultanları ABD'de 2 de 2 yaptı! Sırbistan’ı 3-1 mağlup ettiler!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'de düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nde (VNL) Giovanni Guidetti'nin yönettiği Sırbistan'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.

İlk seti 25-18 kazanan Filenin Sultanları, çekişmeli geçen ikinci sette 33-31'lik skorla galip geldi ve güçlü rakibine karşı 2-0'lık üstünlük kurdu.

GUİDETTİ'NİN YÖNETTİĞİ SIRBİSTAN'I YENDİLER!

Sırbistan üçüncü seti 25-21 kazanarak durumu 2-1 yaptı. Ancak Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-21 aldı ve 3-1'lik skorla galibiyete ulaştı.

DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEDEKİNİ YERİNİ KORUDU!

Bu galibiyetin ardından Filenin Sultanları, dünya sıralamasında zirvedekini yerini korudu. Maç sonrası dünya sıralamasında son durum belli oldu.

GALİBİYETİN ARDINDAN SULTANLAR 4.24 PUAN KAZANDI!

Filenin Sultanları'nın Sırbistan karşısında galip gelmesinin ardından dünya sıralamasındaki son durum belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, kaybetmesi halinde dünya sıralamasında 1'inci sıradan düşeceği maçı 3-1 kazanarak 4.24 puan kazandı ve yerini sağlamlaştırdı.

FİLENİN SULTANLARI'NIN SIRADAKİ RAKİPLERİ GÜNEY KORE VE ABD

A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL'nin Amerika etabında Sırbistan'ın ardından 2 rakiple daha mücadele edecek. Filenin Sultanları, Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Amerika etabındaki maç programı şu şekilde:

1 Haziran
21.00 Güney Kore - Türkiye

2 Haziran
23.00 ABD - Türkiye