Filenin Sultanları, Çin’i devirip tarih yazdı! Santarelli hedef büyüttü

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Çin’i 3-2 yenerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü Daniele Santarelli, altın madalyayı kazanmak istediklerini ifade etti.

Filenin Sultanları, Çin’i devirip tarih yazdı! Santarelli hedef büyüttü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin ile karşı karşıya geldi. Milliler çekişmeli geçen maçta rakibini 3-2 yenerek yarı finale yükselen taraf oldu. Milliler yarı finalde İtalya-Sırbistan karşılaşmasının galibiyle 8 Ağustos'ta karşılaşacak.

Bu maçın ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü Daniele Santarelli açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanları, Çin’i devirip tarih yazdı! Santarelli hedef büyüttü - Resim : 1

"BİZİM İSTEDİĞİMİZ MADALYA ALTIN"

Maçı değerlendiren Santarelli, altın madalyayı kazanmak istediklerini ifade ederek, "Takım olarak pes etmedik. Çin gibi önemli bir takıma karşı oyundan düşmedik. Madalya için takım savaşıyor, bizim istediğimiz madalya altın” diye konuştu.

Filenin Sultanları, Çin’i devirip tarih yazdı! Santarelli hedef büyüttü - Resim : 2

"BİZ TÜRKİYE'YİZ MADALYA ALACAĞIZ"

Türkiye’nin desteğini isteyen Santarelli, "Türkiye'nin desteğine ihtiyacımız var, onlar bizim için çok büyük bir güç. Bizi asla yalnız bırakmıyorlar. Kafamda çok fazla düşünce olduğunda takım benim gülmemi sağlıyor. Eleştiriler karşısında güçlü olmam gerekiyor ve o anlarda, takım, tüm teknik heyet yanımda. Biz Türkiye'yiz, madalya alacağız” ifadelerini kullandı.