Film karesi gibi görüntü! Bina yıkılmasın diye çatıya çıkıp direndiler!

Bursa'da depreme dayanıksız binalarla mücadele devam ederken bu kapsamda hasarlı binalar tespit edilip yıkımı gerçekleştiriliyor. Millet Mahallesi'nde de kaçak olduğu için 4 kez yıkılan bina için yeniden yıkım kararı alındı. Bu karara karşı gelen bina sahiplerinin direniş anları film karelerini aratmadı.

Film karesi gibi görüntü!  Bina yıkılmasın diye çatıya çıkıp direndiler!

Bursa 'da Yıldırım Belediyesi'nin kaçak ve depreme dayanıksız binalarla mücadelesi aralıksız sürüyor. Millet Mahallesi'nde kaçak olduğu için daha önce 4 kez yıkılan bina 5.kez yıkılmak istenince sahipleri çatıya çıkarak direndi.

Film karesi gibi görüntü!  Bina yıkılmasın diye çatıya çıkıp direndiler! - Resim : 1

5. KEZ YIKILMASIN DİYE ÇATIDA DİRENDİLER 

Merkez, Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde kaçak binayı tespit eden Yıldırım Belediyesi ekipleri yıkım için harekete geçti. Sabah saatlerinde çevik kuvvetve Yıldırım Belediyesi'ne bağlı ekipler ekskavatör ile tespit edilen binayı yıkım için harekete geçti.
5'inci kez yıkılmasın diye çatıya çıkarak direndi.

Film karesi gibi görüntü!  Bina yıkılmasın diye çatıya çıkıp direndiler! - Resim : 2

TOMA VE ÇEVİK KUVVET POLİSİ GELDİ 

Bina sahiplerinin kaçak olarak yaptığı yapı daha önce 4 kere yıkıldı. "5. defa yıkılmasın" diye bina sahipleri çatıya çıkarak direndi. Zaman zaman etrafa bıçak sallayan şahıs, polisin ikna çabaları sonrası aşağıya indi. Diğer aile üyeleri ise ikna edilirken kaçak yapının bir bölümü yıkıldı. Olayların daha fazla büyümemesi için süre verildi.

Film karesi gibi görüntü!  Bina yıkılmasın diye çatıya çıkıp direndiler! - Resim : 3
Öte yandan, yıkım olan bölgede Toma ve çok sayıda çevik kuvvet polisi de tedbir aldı.