Futbol dünyasının acı kaybı! Eski futbolcu otel odasında ölü bulundu

Eski İtalyan futbolcu Andrea Capone, Cagliari şehir merkezindeki bir otelde başından yaralanmış halde ölü bulundu.

Futbol dünyasının acı kaybı! Eski futbolcu otel odasında ölü bulundu

Kariyerinde Cagliari, Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto ve Salernitana formaları giyen İtalya Serie A’nın eski yıldızlarından olan Andrea Capone’den futbolseverleri üzen bir haber geldi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 41 yaşındaki Capone, Cagliari şehrindeki 5 yıldızlı Palazzo Tirso Oteli'ndeki odasında ölü bulundu.

Futbol dünyasının acı kaybı! Eski futbolcu otel odasında ölü bulundu - Resim : 1

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Capone otel odasında kazara düşme sonucu kafasına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Polis, Capone’nin ölümü hakkında daha detaylı bilgiler elde etmek için otelin kamera görüntülerini incelemeye aldı. Tüm işaretler bir kazaya işaret etse de polis araştırmalarını sürdürüyor.

Futbol dünyasının acı kaybı! Eski futbolcu otel odasında ölü bulundu - Resim : 2

CAPONE'NİN KARİYERİ

Capone, İtalyan ekibi Cagliari'de efsane Gianfranco Zola'nın ikonik 10 numaralı formasını giydi. Eski orta saha oyuncusu Cagliari Calcio'nun altyapı takımından geliyor. Capone burada büyük bir yetenek olarak başladı ve 2000'den 2007'ye kadar Serie A kulübünde forma giydi.

Toplamda Cagliari adına 123 maçta oynayan futbolcu ve on iki gol 12 gol, 7 asistlik performans sergiledi. İtalya Milli Takımı formasını da giyen Capone, 2 maçta forma giymiş ve kariyerine 2010 yılında son vermişti.