Futbolseverler golle doyuyor! Göztepe hem atıyor, hem yiyor

Trendyol Süper Lig’deki son iki maçta 2, 1 galibiyet ve 1 yenilgi elde eden Göztepe, bu maçlarda 6 gol atarken kalesinde de 6 gol gördü.

Futbolseverler golle doyuyor! Göztepe hem atıyor, hem yiyor

Trendyol Süper Lig’de geride kalan ilk 8 haftada iyi bir performans gösteren Göztepe taraftarını mutlu etti. Özellikle iç sahada 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden İzmir ekibinin maçları da gollü geçiyor.

SON 2 MAÇTA 6 GOL ATTI, 6 GOL YEDİ

Ligde oynadığı ilk 5 müsabakada rakiplerine sadece 3 gol izni veren sarı-kırmızılılar, son iki haftada ise Samsunspor’dan 4, Sivasspor’dan da 2 gol yedi. İzmir ekibi Samsunspor’a 4-3 yenilirken Sivasspor’u ise 3-2 yendi.

Futbolseverler golle doyuyor! Göztepe hem atıyor, hem yiyor - Resim : 1

Göztepe, ilk 5 maçındaki gol sayısının iki katı fazlasını son iki mücadelede kalesinde görmüş oldu. Bu durum üzerine harekete geçen Stanimir Stoilov’un, özellikle savunmada radikal kararlar alması bekleniyor.

STOILOV’DAN SAVUNMA ELEŞTİRİSİ

Bulgar teknik adam da bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Savunmadaki performanslarının hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Stoilov, “Savunmada 2 maçta toplamda 6 gol yememiz benim için hayal kırıklığı, bu şekilde olmaması lazım” ifadelerine yer verdi.

SAKATLANAN SOLET’TEN İYİ HABER

Göztepe’nin, Sivasspor’la oynadığı karşılaşmada 1 gol atan Isaac Solet, karşılaşmanın 74. dakikasında oyundan çıkarak yerini Lasse Nielsen’e bırakmıştı. Sağlık ekiplerinin desteğiyle sekerek saha kenarına gelen genç oyuncunun göz kapağının üzerinde de darbeye bağlı şişlik olduğu görülmüştü.

Yapılan tetkikler sonucunda Fransız futbolcunun iyi olduğu ve antrenmanlarda yer alabileceği ifade edildi.

Futbolseverler golle doyuyor! Göztepe hem atıyor, hem yiyor - Resim : 2