Futbolu bıraktığını açıklamıştı! Dünya yıldızı geri döndü!

Futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı kaleci Wojciech Szczęsny futbola geri döndü. 34 yaşındaki tecrübeli eldiven Ter Stegen’in sakatlığı sonrası kaleci arayan Barcelona ile anlaştı. Futbolcu sağlık kontrolünden başarıyla geçerse İspanyol deviyle sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak.

Futbolu bıraktığını açıklamıştı! Dünya yıldızı geri döndü!

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, sakatlanan kaleci Ter Stegen’in uzun süre sahalardan uzak kalması üzerine kaleci arayışına girmişti. İspanyol ekibi bu kapsamda geçtiğimiz aylarda futbolu bıraktığını açıklayan 34 yaşındaki Polonyalı kaleci Wojciech Szczęsny ile iletişime geçti.

Futbolu bıraktığını açıklamıştı! Dünya yıldızı geri döndü! - Resim : 1

SEZON SONUNA KADAR SÖZLEŞME İMZALANACAK

İspanyol ekibini futbola dönmeyi ikna ettiği Wojciech Szczęsny, transfere onay verdi. Sağlık kontrolünden geçecek olan Wojciech Szczęsny bir sorun yaşanmaması halinde yeni  takımıyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak.

BARCELONA İÇİN FUTBOLA DÖNÜYOR

Szczęsny, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bunun kaçıramayacağı bir fırsat olduğunu, Barcelona'da oynamanın futbola dönmeye değer olduğunu söyledi.

Futbolu bıraktığını açıklamıştı! Dünya yıldızı geri döndü! - Resim : 2

SZCZESNY'NİN KARİYERİ

Kariyerinde 548 maça çıkan Szczesny, kalesinde 559 gol görürken 210 maçta ise kalesini gole kapattı. Polonya Milli Takımı ile de 84 maça çıkan başarılı eldiven, 83 gol yerken 34 maçta ise gol yemedi. Szczesny kariyerinde Juventus, Arsenal, Brentford ve Roma formaları giydi.