Galatasaray Çağdaş Faktoring, genç ismin sözleşmesini uzattı

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Sude Yılmaz’ın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Galatasaray Çağdaş Faktoring, genç ismin sözleşmesini uzattı

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı’nda kadro yapılanması sürüyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım Sude Yılmaz'ın sözleşmesini uzattı.

Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Altyapımızdan yetişen, 2002 doğumlu genç ve yetenekli oyuncumuz Sude Yılmaz, bu sezon da Galatasaray Çağdaş Faktoring formasını giyecek. Sude, 2021/22 sezonunda gösterdiği etkili performansın ardından, 2023/24 sezonunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 32, çeyrek finalde noktaladığımız EuroCup Women’da ise 8 maçta sarı kırmızılı formamız ile sahada yer aldı. 2022 yılında U20 Avrupa Şampiyonası’nda öne çıkan performansı ile Türk Milli Takımı’nın kazanmış olduğu gümüş madalyada büyük bir rol oynarken, maç başına 10 sayı, 3.8 ribaunt ve 2.8 asist ortalamalarıyla dikkat çekti.

2024 yazında ise A Milli Takım kampına davet edildi. Sude Yılmaz'a 2024/25 sezonunda Galatasaray Çağdaş Faktoring formasıyla üstün başarılar diliyoruz."

Galatasaray Çağdaş Faktoring, genç ismin sözleşmesini uzattı - Resim : 1

Galatasaray'ın altyapısında yetişen 2002 doğumlu oyuncu, geçtiğimiz sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 32, EuroCup Women'da ise 8 maçta forma giymişti.