Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası ortalık karışmıştı! Ali Koç ifade verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertlilerin eski yönetici Selahattin Baki, geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Koç'un adliyede 1 saat ifade verdiği kaydedildi.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası ortalık karışmıştı! Ali Koç ifade verdi

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig’in 37.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım müsabakayı Çağlar Söyüncü’nün attığı golle 1-0 kazandı. Maçın ardından Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve yöneticiler, stadyuma gelmiş ve futbolcularla birlikte saha zeminine çıkmıştı.

STADYUM MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ

Fenerbahçeli futbolcular bayrakla saha ortasında fotoğraf çektirdiği sırada stadyum müdürü Ali Çelikkıran, müdahale etmiş ve gerginlik çıkmıştı. Yaşanan olayda Çelikkıran darp edilmişti.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası ortalık karışmıştı! Ali Koç ifade verdi - Resim : 1

3 İSİM İFADE VERDİ

Bu olayların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifade vermişti.

İstanbul Adliyesi'ne gelerek Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifadeleri alınan 3 şüpheli adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Şüpheliler hakkında, yurt dışına çıkış yasağı ve ayda iki kez karakola imza atma şeklinde adli kontrol tedbirine karar verilmişti.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası ortalık karışmıştı! Ali Koç ifade verdi - Resim : 2

ALİ KOÇ VE SELAHATİN BAKİ İFADEYE ÇAĞRILDI

Devam eden soruşturma kapsamında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Koç, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Koç, 1 saat boyunca ifade verdi.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası ortalık karışmıştı! Ali Koç ifade verdi - Resim : 3