Galatasaray, Fred'i sahadan silen yıldız oyuncunun bonservisini belirledi. 30 milyondan aşağı bırakmayacak

Süper Lig'de 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçında şok eden bir puan kaybı yaşayan Galatasaray'da maçın yıldızları arasında yer alan Sara hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Derbide de adeta Fred'i sahadan silen Sara'nın bonservisi 30 milyon euro olarak belirlendi.

Galatasaray, Fred'i sahadan silen yıldız oyuncunun bonservisini belirledi. 30 milyondan aşağı bırakmayacak

Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sene de gösterdiği performansla taraftarını mutlu etmeye devam ediyor. 

Ancak sarı kırmızılılar son olarak gerçekleştirilen Kasımpaşa maçında hiç beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Kısa süre içerisinde 3-0'lık skor üstünlüğünü elde eden sarı kırmızılılar, ikinci yarıdaki perfomansıyla hayal kırıklığı yarattı. 

DEĞİŞİKLİKLER DE ETKİ ETTİ 

Okan Buruk'un ikinci yarıda yaptığı değişikliklerin de oyunun dönmesinde pay sahibi olduğu ifade edilirken, ilk yarıda sahanın iyileri arasında yinde Sara yer aldı. 

Galatasaray, Fred'i sahadan silen yıldız oyuncunun bonservisini belirledi. 30 milyondan aşağı bırakmayacak - Resim : 1

Yıldız oyuncu form tutmaya başlamasının ardından takımının ileriye doğru çıkmasında en önemli payı üstlenen futbolcu oldu.  

Ayrıca üçüncü bölgedeki doğru pasları ve zaman zaman ceza sahasına giriş denemeleriyle de hücumcu rolünü göstermiş oldu. 

BONSERVİSİ BELİRLENDİ 

Galatasaray'ın 18 milyon euro vererek ciddi bir yatırım yaptığı Sara'nın performansının yükselmesiyle birlikte bonservisinin de belirlendiği öğrenildi. Buna göre yönetim, başarılı oyuncuyu 30 milyon euronun altına bırakmayı düşünmüyor. 

FRED'İ SAHADAN SİLMİŞTİ

Sara, derbi mücadelesinde gösterdiği performansla adeta Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred'i sahadan silmeyi başarmıştı.