Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alıyor! Cimbom, Young Boys ile karşılaşacak! İşte muhtemel ilk 11

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım deplasmandaki ilk maçtan avantajlı bir skor almayı hedefliyor. İşte Cimbom’un muhtemel ilk 11’i…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alıyor! Cimbom, Young Boys ile karşılaşacak! İşte muhtemel ilk 11

Süper Lig’de çıktığı Hatayspor ve Konyaspor maçlarını 2-1 kazanarak sezona 2’de 2 ile başlayan Galatasaray rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Cimbom bu kapsamda İsviçre ekibi Young Boys ile bugün karşı karşıya gelecek. Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.

Trendyol Süper Lig'de geçen sezon 102 puan toplayarak rekor kıran sarı-kırmızılı takım, üst üste 2, toplamda da 24. kez şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray, ülke puanı gereği şampiyon olmasına rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başladı.

İsviçre Süper Ligi'nde geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Young Boys da "Devler Ligi"ne bu turda dahil oldu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alıyor! Cimbom, Young Boys ile karşılaşacak! İşte muhtemel ilk 11 - Resim : 1

RÖVANŞ 27 AĞUSTOS’TA

İki takım arasındaki rövanş müsabakası 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da yapılacak. İki maç sonunca turu geçen takım adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak.

ALMAN HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Siebert'in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Christian Dingert ile yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alıyor! Cimbom, Young Boys ile karşılaşacak! İşte muhtemel ilk 11 - Resim : 2

KAAN AYHAN VE DAVINSON SANCHEZ YOK

Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan cezası, Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle bugünkü müsabakada forma giyemeyecek.

Geçen sezonki Sparta Prag mücadelesinde kırmızı kart görerek 1 maç ceza verilen Kaan Ayhan da yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Ligin ilk haftasındaki Hatayspor maçının ardından yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda zorlanma ve kanama tespit edilen Sanchez, Young Boys'a karşı sahaya çıkamayacak.

Transfer görüşmeleri yaptığı için ligdeki Hatayspor ve Konyaspor maçlarında oynamak istemeyen Wilfried Zaha'nın da karşılaşmada süre alması beklenmiyor. Üst solunum enfeksiyonu nedeniyle Konyaspor maçında oynayamayan sol bek Derrick Köhn'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alıyor! Cimbom, Young Boys ile karşılaşacak! İşte muhtemel ilk 11 - Resim : 3

GALATASARAY’IN YOUNG BOYS MAÇI MUHTEMEL İLK 11’İ

Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.