Galatasaray transferinden vazgeçmişti! Guela Doue’nin yeni takımı duyuruldu

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için uzun uğraş verdikten sonra transferinden vazgeçtiği Rennes'in sağ bek oyuncusu Guela Doue, Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'a transfer oldu. Futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray transferinden vazgeçmişti! Guela Doue’nin yeni takımı duyuruldu

Galatasaray, transfer döneminde sağ bek mevkisi için uzun süre Fransa ekibi Rennes'in 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue ile ilgilenmişti. Futbolcunun menajerinin ve kulübünün bitmek tükenmek isteyen istekleri sonrası Galatasaray bu transferden vazgeçerek Kopenhag takımından Elias Jelert’i transfer etmişti.  

DOUE’NİN TRANSFERİ AÇIKLANDI

Guela Doue’nin yeni takımı belli oldu. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’la Doue’yi transfer ettiğini açıkladı.  Strasbourg Kulübünden yapılan açıklamada, "Strasbourg, Rennes ile sağ bek oyuncusu Guela Doue'nin transferi için anlaşmaya vardı. "denildi.

Galatasaray transferinden vazgeçmişti! Guela Doue’nin yeni takımı duyuruldu - Resim : 1

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Açıklamada, futbolcu ile 2029 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Genç futbolcu, Strasbourg'da 22 numaralı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezon Rennes ile 35 resmi maçta görev alan Guela Doue, 2 asistlik performans sergiledi.