Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda? Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda? Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularına yanıt arıyor.

Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda? Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? Şifreli mi, şifresiz mi?

Trendyol Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Geçen yıl 3 ön eleme oynadıktan sonra gruplara katılma hakkı kazanan Galatasaray, bu sezon play-off turundan turnuvaya dahil oldu. Cimbom, İsviçre Sistemi adı verilen lig formatıyla ilk kez oynanacak olan turnuvaya katılmak için play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY- YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Young Boys arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü oynanacak. Bern’deki Wankdorf Stadyumu’ndaki müsabaka saat TSİ ile 22.00’da başlayacak.

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Young Boys maçı TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler Galatasaray - Young Boys maçını Tabii uygulamasından da naklen izleyebilecek. Tabii uygulamasından maçı izlemek isteyen futbolseverlerin üyelik alması gerekecek. Tabii Premium üyeliğin fiyatı ise 99 TL olarak açıklandı.

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray- Young Boys maçı TRT 1 kanalından şifresiz olarak ekrana gelecek. Ancak Tabii uygulaması üzerinden maç ücretsiz olarak izlenemeyecek. Maçı izlemek için Tabii Premium üyeliğinin alınması gerekiyor.

GALATASARAY- YOUNG BOYS MAÇI ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN NOKTALAR

Avrupa kupalarında Young Boys ile ilk kez eşleşen Galatasaray, bugüne kadar karşılaştığı altı İsviçre takımını da mağlup etmeyi başardı (Zurich, Sion, Neuchatel Xamax, Grasshopper, Bellinzona & St. Gallen). Sarı-kırmızılı ekibin bu turnuvalar tarihinde temsilcilerini en fazla yendiği ülke de yine İsviçre (11).

Avrupa kupalarının çift ayaklı eleme turlarında çıktığı son üç eşleşmenin ikisinde yoluna devam edemeyen Young Boys, daha önceki dokuz eşleşmenin yedisinde turu geçen taraf olmuştu.

Şampiyonlar Ligi tarihinde en az 10 ön eleme eşleşmesi oynayan takımlar arasında tur atlama yüzdesi en yüksek takım Galatasaray (%88; 14/16).

Avrupa kupalarının ön eleme aşamalarında çıktığı son dokuz iç saha maçının sekizini üçer gol atarak kazanan Young Boys, tek yenilgisini fileleri havalandıramadığı tek karşılaşmada Anderlecht'e 1-0 mağlup olarak aldı.

Galatasaray'ın Avrupa kupalarında oynadığı son 10 maçın dokuzunda karşılıklı goller atıldı (Galatasaray 19-22 Rakipler) ve bu karşılaşmalar toplam 41 gole sahne oldu (ortalama 4.1).

Geçen sezondan bu yana Young Boys formasıyla en fazla resmi maç golü atan oyuncu olan Cedric Itten (17), görev yaptığı son beş karşılaşmada dört gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın Avrupa kupalarında attığı son 10 golün yarısında Mauro Icardi'nin payı bulunuyor (3 gol & 2 asist).