Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Bu maç sporseverlerinde gündeminde yer alıyor. Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? İşte detaylar…

Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Süper Lig’de ilk 2 maçını kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde kritik bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, 3-2 kaybettiği ilk maçında rövanşında İsviçre ekibi Young Boys ile evinde kozlarını paylaşacak. Galatasaray’ın bu kritik maçı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? Sorularının cevaplarını araştırmaya koyuldular.

Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 1

GALATASARAY- YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Young Boys arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü oynanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki müsabaka saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonundan hakem Espen Eskas yönetecek.

Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mohammad Usman Aslam olacak.

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Hollanda'dan Rob Dieperink ile yardımcısı Erwin Blank görev alacak.

Müsabaka 1 farklı sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara geçilecek. Beraberlikte ve konuk takım galibiyetinde ise turu geçen taraf Young Boys olacak.

Elenen takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Galatasaray- Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta? GS – Young Boys rövanş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 2

 GS – YOUNG BOYS MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? ŞİFRELİ Mİ ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray (GS) ile Young Boys arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı, TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Müsabaka TRT 1’den şifresiz olarak ekrana gelecek. Müsabaka Tabii platformundan da futbolseverlerle buluşacak.