Galatasaray’a deplasmanda büyük şok! Üstünlüğünü koruyamadı

UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Rigas Skola ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray’ın gollerini Dries Mertens ve Yunus Akgün kaydetti.

Galatasaray’a deplasmanda büyük şok! Üstünlüğünü koruyamadı

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Rigas Skola ile karşı karşıya geldi.

Daugava Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Slovak hakem Filip Glova yönetti. VAR koltuğunda ise bir başka Slovak Michal Ocenas oturdu.

GALATASARAY ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray 12. dakikada gelen golle 1-0 öne geçti. Gelen golle oyunun kontrolünü eline alan sarı-kırmızılı ekip 38. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rigas 40. dakikada bulduğu golle farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Rigas 54. dakikada bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi. Galatasaray oyuncu değişiklikleri sonrasında oyunun kontrolünü eline alıp tehlikeli ataklar yakalasa da karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-2 sona erdi.

Galatasaray’ın gollerini 12. dakikada Dries Mertens ve 38. dakikada Yunus Akgün, Rigas Skola’nın gollerini ise 40. dakikada Janis Ikauniesk ve 54. dakikada Lasha Odisharia kaydetti.

Galatasaray bu beraberlikle puanını 4’e yükseltirken, Rigas Skola 1 puana çıktı.

Galatasaray bir sonraki karşılaşmasında sahasında Elfsborg’u ağırlarken, Rigas Skola ise Eintracht Frankfurt deplasmanına gidecek.