Galatasaray'da Abdülkerim'in 56'ncı dakikadaki isyanı Sara'nın önemini ortaya çıkardı! Okan hoca bunu görmek zorunda

Süper Lig'in 1'nci haftasında kendi evinde Hatayspor'u geriden gelerek mağlup eden Galatasaray'da Abdülkerim Bardakçı'nın 56'ncı dakikada pas atacak arkadaşını bulamaması nedeniyle sinirlenmesi, sarı kırmızılıların pasör transferi Sara'nın önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Okan hocanın Sara'yı nasıl kullanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Galatasaray'da Abdülkerim'in 56'ncı dakikadaki isyanı Sara'nın önemini ortaya çıkardı! Okan hoca bunu görmek zorunda

Süper Lig heyecanı cuma günü başladı... Ligin maçında Hatayspor, deplasmanda geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'a konuk oldu. 

İkinci yarı 1- 0 üstünlüğü yakalayan Hatayspor, bu skoru koruyamaması nedeniyle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Ancak mücadelede çok sayıda dikkat çeken an yaşandı. O anlardan biri de takımı gerideyken savunmadan top çıkaran Abdülkerim Bardakçı'nın isyan ettiği andı. 

Galatasaray'da Abdülkerim'in 56'ncı dakikadaki isyanı Sara'nın önemini ortaya çıkardı! Okan hoca bunu görmek zorunda - Resim : 1

Mücadelenin 56'ncı dakikasında savunmadan topu çıkarmak isteyen Abdülkerim'in orta sahada top atacak hiçbir arkadaşını bulamamasının ardından elleriyle arkadaşlarına tepki göstermesi dikkat çekti.

Bu dakikadan sonra zaten Okan hoca yeni transfer Sara'yı sahaya sürerek orta sahadaki topları 3. bölgeye taşımasını istedi. 

Galatasaray'da Abdülkerim'in 56'ncı dakikadaki isyanı Sara'nın önemini ortaya çıkardı! Okan hoca bunu görmek zorunda - Resim : 2

SAHA'NIN ÖNEMİ ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray, Saha'nın dikine oyuna başlamasının ardından Hatayspor kalesini abluka altına alarak, 3 puanı koparmayı bildi. Yaşanan bu sahnenin ardından Sara'nın önemi de bir kez daha ortaya çıkmış oldu. 

Sosyal medyada taraftarlar "Okan hoca bu durumu görmek zorunda" diyerek Sara'nın üzerine düşülmesini talep etti.