Galatasaray'da Batshuayi tedirginliği! Her an patlayabilir

Süper Lig'de Galatasaray erteleme maçında Gaziantep ile kendi sahasında karşılaşacak. Sarı kırmızılılarda Icardi'nin sakatlığı, Osimhen'in de statü gereği forma giyemeyecek olması nedeniyle forvette Batshuayi oynayacak. Ancak Batshuayi ile ilgili dikkat çeken gelişmeler var.

Galatasaray'da Batshuayi tedirginliği! Her an patlayabilir

Süper Lig'de bu sezona da iyi başlayan Galatasaray, ligdeki iki maçını da 5 farklı üstünlük ile kazanarak taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı. 

Sarı kırmızılılarda taraftarın en beğendiği hat olan forvet hattında ise tam bir kalite mevcut. Icardi, Osimhen gibi dünya yıldızlarını kadrosunda barındıran sarı kırmızılı ekip, Batshuayi tarzında çok kaliteli bir rotasyon oyuncusuna da sahip. 

Ancak Batshuayi konusunda bazı endişeler var. Geçtiğimiz sezon sarı lacivertli ekipte yedek olarak kalmasını sorun eden Batshuayi'nin Icardi ve Osimhen'in gerisinde hissetmesinin sorun yaratabileceği değerlendirilmeye başlandı. 

Galatasaray'da Batshuayi tedirginliği! Her an patlayabilir - Resim : 1

GAZİANTEP MAÇINDA 11'DE OLACAK

Gaziantep maçında mecburen 11 oynayacak Batshuayi'nin burada iyi bir performans göstermesi durumunda Okan Buruk'tan forma isteyeceği ancak bunun zor olacağı konuşulmaya başlandı. 

Icardi'nin takıma dönmesinin ardından 3-5-2 oynamak istediği bilinen Okan Buruk, Batshuayi'yi yeniden hamle oyuncusu konumuna çekecek. 

HER AN PATLAYABİLİR

Ancak hamle oyuncusu olmayı kabul edemeyen Batshuayi'nin ilerleyen dönemlerde disiplinsiz hareketler sergileme ihtimali de endişe yaratıyor.