Galatasaray'da Batshuayi tetikte bekliyor

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden ve Fenerbahçe galibiyetiyle birlikte ayrı bir hava yakalayan Galatasaray'da forvet hattı alev alev yanıyor. Derbide süre alamayan Batshuayi'nin de tetikte beklediği öğrenildi.

Galatasaray'da Batshuayi tetikte bekliyor

Ligde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da çok kaliteli bir kadro ile başlayan ancak kadro derinliği konusunda eleştiri alan Galatasaray'da forvet hattında ise tam tersi bir durum yaşanıyor. 

Icardi ve Osimhen gibi 2 dünya yıldızı forvete sahip olan Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise geçtiğimiz sezon Süper Lig'in en golcü forvetleri arasında yer alan Bastshuayi bulunuyor. 

DERBİDE FORMA GİYEMEDİ

Sarı kırmızılıların 3-1 kazandığı Fenerbahçe derbisinde süre almaması nedeniyle morali düşen Batshuayi, Kasımpaşa maçında mutlaka forma giymek istiyor.  

Galatasaray'da Batshuayi tetikte bekliyor - Resim : 1

Icardi'nin Avrupa maçındaki geri dönüşü ve Osimhen'in de istekli tavrından memnun olan Okan Buruk'un çift forvet başlayacağı değerlendiriliyor. 

Batshuayi'nin ise 2. yarı maçın skoruna göre oyuna dahil olabileceği değerlendiriliyor. 

Galatasaray'da Batshuayi tetikte bekliyor - Resim : 2

BEKLENTİSİ 11 

Batsuayi'nin Kasımpaşa maçında ilk 11 beklentisi olduğu ancak PAOK maçında gereksiz bir yerde top kaptırması nedeniyle  gerginlik yaşadığı Okan Buruk'un yıldız oyuncuyu 11'de düşünmediği iddia edildi.