Galatasaray’da Icardi hayal kırıklığı yarattı! RFS maçındaki o istatistik şaşkına çevirdi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Letonya ekibi RFS ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takımda maça kaptan olarak başlayan Mauro Icardi performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray’da Icardi hayal kırıklığı yarattı! RFS maçındaki o istatistik şaşkına çevirdi

UEFA Avrupa Ligi 1.hafta maçında PAOK’u 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başlayan Galatasaray, ikinci hafta maçında ise deplasmanda Letonya ekibi RFS ile karşı karşıya geldi.

 Daugava Stadı'nda yapılan maça iyi başlayan sarı-kırmızılı ekip, 12. dakikada Dries Mertens, 38. dakikada ise Yunus Akgün'ün ayağından gelen gollerle 2-0 üstünlük kurdu. Galatasaray, 40. dakikada Janis Ikaunieks'in golüne engel olamayınca devre arasına 2-1 önde girdi.

Galatasaray’da Icardi hayal kırıklığı yarattı! RFS maçındaki o istatistik şaşkına çevirdi - Resim : 1

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi takım daha iyi başladı. Aradığı golü 55. dakikada Lasha Odisharia ile bulan RFS, skoru 2-2'ye getirdi. Geri kalan bölümde etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray, öne geçecek fırsatları yakalayamadı. Mücadele beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray ikinci hafta sonunda 4 puana yükselirken RFS ilk puanını aldı.

ICARDI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Sarı-kırmızılı takımda maça kaptan olarak başlayan Arjantinli golcü Mauro Icardi, gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı.

90 dakika sahada kalan Icardi, 26 kez topla buluştu. 20 pasın 16’sında isabet sağlayan Icardi, 5 top kaybı yaptı. 5 kez ikili mücadeleye giren Icardi, bunlardan 2’sini kazandı.

Galatasaray’da Icardi hayal kırıklığı yarattı! RFS maçındaki o istatistik şaşkına çevirdi - Resim : 2

MAÇI İSABETLİ ŞUT ATAMADAN TAMAMLADI

Golcü futbolcunun çektiği 3 şuttan ikisi rakip tarafından engellendi, Icardi’nin bir şutu ise dışarı çıktı. Yıldız futbolcu maçı isabetli şut atamadan tamamladı.

Galatasaray formasını bu sezon 9 maçta giyen Arjantinli golcü Icardi, 3 gol atarken 2 de asist yaptı.