Galatasaray'da o futbolcunun loca talebi reddedildi!

Süper Lig lideri Galatasaray'da kombine yenileme işlemleri sürüyor. Sarı kırmızılı camiada kombinelere çok yoğun talep var.

Galatasaray'da o futbolcunun loca talebi reddedildi!

Süper Lig lideri Galatasaray'da kombine yenileme işlemleri devam ediyor. 

KOMBİNE YENİLEMEDE TARİHİ REKOR

Galatasaray Spor Kulübü’nün kombine yenileme satışları tarihi bir rakama ulaştı. Satışa çıktığı 18 Nisan günü rekor ilgi gören kombine ve VIP koltuk yenileme sayısı 19 bini aşarak kulüp tarihindeki en yüksek yenileme rakamı oldu.

3 AYLIK TOPLAM SATIŞ 10 GÜNDE YAPILDI

En çok satış yapılan geçen seneki 3 aylık toplam rakama, bu sene mesai saatleri dışındaki bayram tatillerine rağmen, 10 iş günü içerisinde ulaşıldı. Önceki senelerle kıyasladığımızda; bu rakam, bazı senelerde 1 sezonda yapılan toplam kombine satışını geride bıraktı. Bir başka deyişle yüzde 60’a yakın yenileme oranına 10 günde ulaşıldı.

İLK GÜN TALEP PATLAMASI YAŞANDI

Dünya devleri arasında Galatasaray’ı tekrar seyretmek için şimdiden koltuğunu almak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, kombine yenilemesinde en yüksek rakama ulaşılan geçen senenin ilk gün satış adedine göre yüzde 40 artış gösterdi.

O FUTBOLCUNUN TALEBİ REDDEDİLDİ

Gazeteci Nevzat Dindar'ın haberine göre takımda devre arasında katılan savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ın loca talebi reddedildi.

Dindar, "Kombine kartta tarihi rekora koşan Galatasaray'da gelecek sezon için 198 locanın tamamı şimdiden satıldı. Loca almak isteyen Kaan Ayhan'a bile yoğun talep nedeniyle olumsuz yanıt verildi." dedi.