Galatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen sürprizi! Yardımcılarıyla raporunu paylaşmış

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek Galatasaray'da gözler yeni süperstar Osimhen'e çevrilmiş durumda. Herkes golcü oyuncunun forma giyip giymeyeceğini merak ediyordu. Okan Buruk'un yardımcılarıyla paylaştığı rapor ortaya çıktı.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen sürprizi! Yardımcılarıyla raporunu paylaşmış

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray bu sezon da yaptığı transferle sezona damgasını vurmayı başardı. 

Napoli'den dünyaca ünlü forvet Osimhen'i kadrosuna katan sarı kırmızılılar, taraftarlarına da büyük bir mutluluk yaşattı. 

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen sürprizi! Yardımcılarıyla raporunu paylaşmış - Resim : 1

Transfer dünya çapında da büyük bir yankı uyandırırken, milli aranın sona ermesinin ardından gözler artık tamamen Süper Lig'e çevrildi. Nijerya milli takımıyla oynadığı maçtan sonra Türkiye'ye dönen Osimhen, yeni takımı ve hocasıyla antrenmanlarına başladı. 

OKAN BURUK RAPORUNU YARDIMCILARIYLA PAYLAŞTI 

İlk antrenmanlarda Osimhen'i değerlendirme şansı bulan Okan Buruk'un oyuncunun ilk 11 için hazır olduğu bilgisini yardımcılarına verdiği öğrenildi. 

Fizik ve kondisyon açıdan hazır olduğu belirtilen Osimhen konusundaki tek soru işaretinin takıma uyum olduğu raporda yer aldı. 

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen sürprizi! Yardımcılarıyla raporunu paylaşmış - Resim : 2

Okan Buruk'un bu duruma taktik idmalarında ağırlık verdiği ve taktik idmanından alınan sonuca göre Osimhen ile 11'e başlamayı düşündüğü öğrenildi. 

Ancak taktik idmanında henüz istediği sonucu alamadığını görmesi durumunda ise Osimhen'e ikinci yarıda şans vereceği değerlendirildi.