Galatasaray'da Osimhen, Batshuayi derken sakın gözden kaçmasın! Yeni transfer gibi patlama yaptı

Süper Lig'in namağlup lideri Galatasaray dün evinde Alanyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar, Yunus Akgün'ün golüyle 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. Galatasaray'da yeni sezonda transfer edilen Osimhen sahada yoktu. Batshuayi ise sonradan girdi. Ancak sahada yeni transfer gibi patlama yapan bir isim vardı.

Galatasaray'da Osimhen, Batshuayi derken sakın gözden kaçmasın! Yeni transfer gibi patlama yaptı

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin bay geçtiği haftada UEFA'da maçları olması nedeniyle Galatasaray ve Beşiktaş'ın ikisi de pazar günü 19.00'da oynadı. 

İki takım taraftarlarının da heyecanla takip ettiği mücadelelerden dikkat çeken sonuçlar çıktı. Galatasaray evinde Alanyaspor'a karşı hata yapmazken, Beşiktaş ise Gaziantep'e 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda yara aldı. 

GALATASARAY'DA SEVİNDİREN PERFORMANS

Galatasaray'ın Alanyaspor maçında ise bir futbolcunun performansı taraftarı sevindirdi... Geçtiğimiz sezon Leicester City'e kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün, bu seneki oyunu ile tribünlerden tam not aldı. 

Galatasaray'da Osimhen, Batshuayi derken sakın gözden kaçmasın! Yeni transfer gibi patlama yaptı - Resim : 1

Yıldız futbolcu aynı zamanda takımını öne geçiren golü de çok şık bir aşırtma ile kaydetti. Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu'nu gönderdiği, Osimhen ve Batshuayi gibi yıldızları transfer ettiği sezonda Yunus Akgün'ün yeni bir transfer gibi parlaması ise taraftarda memnuniyet yarattı.