Galatasaray'da Tete gitti, yeni transfer geliyor! Geçen sezon 14 gol 13 asist yapan Brezilyalıya teklif gitti

Transfer döneminin sessiz takımları arasında yer alan Galatasaray'da Batshuayi ve Elias Jelert transferlerinin ardından orta sahaya kimi geleceği merak ediliyor... Tete'nin satılmasının ardından artık gözler orta saha transferine çevrildi. Sarı kırmızılılar bu kapsamda 18 milyon euroluk Brezilyalıya teklif yaptı.

Galatasaray'da Tete gitti, yeni transfer geliyor! Geçen sezon 14 gol 13 asist yapan Brezilyalıya teklif gitti

Transferde geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile birlikte şampiyon takımlar arasında yer alan Galatasaray, bu sene biraz daha sessiz ilerliyor. 

Önceki sezon Zaha, Tete, Ziyech gibi yıldızları indirerek taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşatan sarı kırmızılılarda bu sezon kadroya Batshuayi ve Elias Jelert katıldı. 

Galatasaray taraftarı, eksik bölge olarak görülen orta sahaya da transfer yapılmasını talep ediyor... 

Tete'nin Yunan ekibi Panathinaikos'a satılmasının ardından artık gözler orta saha transferine çevrildi. Sarı kırmızılılar bu kapsamda 18 milyon euroluk Brezilyalıya teklif yaptı. 

Galatasaray'da Tete gitti, yeni transfer geliyor! Geçen sezon 14 gol 13 asist yapan Brezilyalıya teklif gitti - Resim : 1

GOL VE ASİST PERFORMANSI MUAZZAM 

Corriere dello Sport'un haberine göre Galatasaray'da transfer listesine yer alan Gabriel Sara için kulübü Norwich City'e teklif gitti. 

Championship'te geçtiğimiz sezon 46 maça çıkan Sara, 14 gol 13 asistlik performansıyla da göz kamaştırdı.