Galatasaray'dan Icardi açıklaması: Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı?

Milli aradan sonra Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'a Arjantinli golcü Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen ünlü yıldızın sağ üst arka adale grubunda 2. derece kısmi yırtık tespit edilmişti. Bu sakatlık nedeniyle golcünün tedavisinin 1,5-2 ay sürebileceği açıklandı. Bu durumda Osimhen'in tek santrfor olarak ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Galatasaray'dan Icardi açıklaması: Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı?

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Arjantinli golcünün sağ üst arka adale grubunda 2. derece kısmi yırtık tespit edilmişti. Deneyimli yıldızdan kötü haber geldi.

Galatasaray'dan Icardi açıklaması: Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı? - Resim : 1

Milli aradan sonra Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Mauro Icardi şoku yaşanıyor. Arjantinli oyuncu, Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Sarı kırmızılı kulüp ise resmi internet sitesinden başarılı golcünün durumunu şöyle duyurmuştu:

"Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi'nin tedavisine başlanmıştır."

ICARDI'NIN DÖNÜŞÜ 1.5 - 2 AY SÜREBİLİR

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli yıldızın sakatlığını atlatması 1.5 - 2 ay sürebilir. Yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'e çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı sunarak güzel bir başlangıç yapmıştı.

Galatasaray'dan Icardi açıklaması: Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı? - Resim : 2

OSIMHEN ŞU AN TEK SANTRFOR

Teknik direktör Okan Buruk'un çift forvet planı için Mauro Icardi'nin dönüşünü bekleyeceği belirtildi. Bu durumda Osimhen'in tek santrfor olarak ilk 11'de yer alması bekleniyor.