Galatasaray’dan Lyon’a transfer olan Zaha için olay sözler! Teknik direktörü yerden yere vurdu

Galatasaray’dan Fransız ekibi Lyon’a sezon sonuna kadar kiralanan Wilfreid Zaha yeni takımında da dikiş tutturamadı. Fransız ekibinin teknik direktörü Pierre Sage, yıldız futbolcu için ağır sözler sarf etti.

Galatasaray’dan Lyon’a transfer olan Zaha için olay sözler! Teknik direktörü yerden yere vurdu

 Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfreid Zaha, sezon başında Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon’a transfer oldu. Son oynan Nantes maçında kadroya alınmayan Zaha yeni takımında istenen performansı veremedi.

"ONLARI FUTBOLCU OLARAK DEĞERLENDİRMEM ZOR"

Fransız ekibinin teknik direktörü Pierre Sage, Zaha hakkında olay sözler sarf etti. Zaha'nın kendini sorgulaması gerektiğini vurgulayarak, oyuncuları çeşitli kriterlere göre değerlendirmenin önemini şu sözlerle belirtti:

"Oynamayan veya az oynayanlarla çok net bir iletişim kurdum. Onları futbolcu olarak değerlendirmemin zor olduğunu söyledim."

" ONLARI BAŞKA ŞEYLERE GÖRE DEĞERLENDİRMEM GEREKİYOR"

Pierre Sage; oyuncularından yalnızca sahada değil, profesyonellik açısından da daha fazlasını beklediğini söyleyerek, "Olmaları gereken profesyonel seviyeye ulaşmadığında onları başka şeylere göre değerlendirmem gerekiyor" diye konuştu.

 ZAHA'NIN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Zaha, 2 maçta 76 dakika süre alırken 1 asistlik katkı sağladı.