Galatasaray’dan resmi açıklama! Anlaşma feshedildi

Galatasaray, KAP’a yaptığı açıklamada “yasadışı bahis” sitesi olduğu iddia edilen Serwin Global Solutions SDN BHD ile anlaşmalarını feshettiklerini açıkladı.

Galatasaray’dan resmi açıklama! Anlaşma feshedildi

UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda RFS ile karşılaşacak Galatasaray’dan resmi bir açıklama geldi.

“SÖZLEŞME FESHEDİLDİ”

Sarı-kırmızılı ekip Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Serwin Global Solutions SDN BHD ile anlaşmalarını feshettiklerini açıkladı.

İşte Galatasaray’ın o açıklaması:

“17.09.2024 tarihinde askıya alındığı duyurulan Şirketimiz ile Serwin Global Solutions SDN BHD arasındaki sözleşme, TFF tarafından verilen iznin iptal edildiğinin 26.09.2024 tarihli yazı ile bildirilmesi üzerine feshedilmiştir."

DURSUN ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı bir programda sponsorluk anlaşması için şu açıklamaları yapmıştı:

“Biz aslında bir haber portalına, spor haberleri yapan bir portalla sponsorluk anlaşması yaptık. Galatasaray'ın kırka yakın sponsoru var. Yaptığımız anlaşmaların hepsi tek taraflı anlaşmalar. Galatasaray temsil ettiği markanın prestiji, ağırlığı, etik değerlerine üzerinden Galatasaray değerlerine uymayan bir davranış biçimi vs olduğu zaman tek taraflı fesih hakkı var. Reklam alırken de biz bir haber portalına şey yaptık fakat hassasiyeti hissedince hemen askıya aldık. Şu an incelemede, nedir işin esası diye inceliyoruz.”