Galatasaray’dan transfer hamlesi! Haluk Yürekli ilk kez tv100’de açıkladı: "Galatasaray’ın çok ciddi bir temas halinde olduğu futbolcu"

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso’ya teklif yaptı. Bu transfer gelişmesini Ersin Düzen ile Saha Dışı programında gazeteci Haluk Yürekli duyurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kadro yapılanmasını da sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nden elense bile yoluna Avrupa Ligi’nden devam edecek Cimbom transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Tv100’de yayınlanan Ersin Düzen ile Saha Dışı programında konuşan gazeteci Haluk Yürekli, Galatasaray’ın İspanya LaLiga ekiplerinden Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso’ya transfer teklifi yaptığını ifade etti.

Galatasaray’dan transfer hamlesi! Haluk Yürekli ilk kez tv100’de açıkladı: "Galatasaray’ın çok ciddi bir temas halinde olduğu futbolcu" - Resim : 1

"GALATASARAY, HERMOSO İLE ÇOK CİDDİ TEMAS HALİNDE"

Yürekli, “Bir diğer alternatif Mario Hermoso. Hermoso şu anda boşta bir oyuncu, Galatasaray bu oyuncuyla temas halinde. Galatasaray teklifini yaptı. Oyuncunun beklentisi maddi olarak yüksek. Onu aşağı çekmeye çalışıyorlar. Galatasaray, Hermoso ile pazarlık halinde. Önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Hermoso, Galatasaray’ın çok ciddi bir temas halinde olduğu futbolcu” dedi.

Galatasaray’dan transfer hamlesi! Haluk Yürekli ilk kez tv100’de açıkladı: "Galatasaray’ın çok ciddi bir temas halinde olduğu futbolcu" - Resim : 2

HERMOSO'NUN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Mario Hermoso, sol bek ve stoper mevkilerinde forma giyebiliyor. İspanyol futbolcu geçen sezon 45 maça çıkarken 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Galatasaray’dan transfer hamlesi! Haluk Yürekli ilk kez tv100’de açıkladı: "Galatasaray’ın çok ciddi bir temas halinde olduğu futbolcu" - Resim : 3