Galatasaray’dan yıldız oyuncu için açıklama! “Haziran’a kadar bizimle”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Victor Osimhen için açıklamada bulundu. İbrahim Hatipoğlu, “Osimhen Haziran’a kadar bizimle” dedi.

Galatasaray’dan yıldız oyuncu için açıklama! “Haziran’a kadar bizimle”

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Süper Lig’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe’ye karşı 3-1 kazanılan derbi karşılaşmasının ardından Radyospor'da açıklamalarda bulundu.

“HAZİRAN’A KADAR BİZİMLE”

İbrahim Hatipoğlu, sezon başında kiralık olarak kadrolarına kattıkları Victor Osimhen’in, Haziran’a kadar kendilerinde kalacaklarını açıkladı.

İşte İbrahim Hatipoğlu’nun o açıklaması:

“Osimhen'in ocak ayında ayrılması söz konusu değil. Hatta Osimhen'i sonraki sezon da oynatmanın planını yapıyoruz. Osimhen, haziran ayına kadar Galatasaray’ın futbolcusu. Bunu tartışıyor olmak gündemi değiştirmeye yönelik, Osimhen’i izlemenin keyfini bozmaya yönelik iddialar. Oyuncu Galatasaray’a ne kadar bağlı olduğunu her maçta gösteriyor. İnsan mutlu olduğu yerde oynar. Sezon sonuna kadar bizimle kontratı var. Galatasaray’a geldiği için çok mutlu. Biz Osimhen ile bundan sonraki sezonlarda nasıl birlikte olur bunu düşünmeliyiz. Devre arasında gidip gitmeyeceğini tartışmaya mahal yok.”