Galatasaray'ın 0 bonservis ile Fransa'ya gönderdiği futbolcu Fenerbahçe'de bir anda parladı. Taraftarlar İsmail Kartal'a büyük baskı yaptı

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana eksik kalan orta saha konusunda tartışmalar devam ediyor. İsmail Kartal'ın düşük performansına rağmen ısrarla 11'de yer verdiği Miha Zajc artık sabırları taşırdı. Taraftarlar, İsmail Kartal'a orta saha mevkisinde o oyuncuyu kullanması için baskı yapmaya başladı.

Galatasaray'ın 0 bonservis ile Fransa'ya gönderdiği futbolcu Fenerbahçe'de bir anda parladı. Taraftarlar İsmail Kartal'a büyük baskı yaptı

Fenerbahçe'de taraftarların sezon başından bu yana bas bas bağırarak transfer istediği 6 numara bölgesine transfer İsmail Kartal yüzünden yapılmadı. Kadronun kendisine yeteceğini söyleyen Kartal'ın Koç'a bu yönde rapor verdiği ve yönetimin de 6 numara transferini sonraya bıraktığı belirtildi. 

Ancak işler sezon içerisinde İsmail Kartal'ın istediği gibi gitmedi. Önce Fred sonra da İsmail Yüksek'in yokluğu, o bölgede Kartal'ın gözdesi Zajc'a takımı mecbur bıraktı. Ancak forma giydiği tüm maçlarda dağınık bir görüntü sergileyen Miha Zajc, taraftarın sabrını taşırmış durumda. 

TEPKİLER YÜKSELMEYE BAŞLADI

Trabzonspor ve ardından Ludogorets maçlarında sergilenen kötü oyun, taraftarların sabrını taşırdı. Adana Demirspor maçında da ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a tepkiler yükselmeye başladı. 

Galatasaray'ın 0 bonservis ile Fransa'ya gönderdiği futbolcu Fenerbahçe'de bir anda parladı. Taraftarlar İsmail Kartal'a büyük baskı yaptı - Resim : 1

ZAJC ISRARINDAN VAZGEÇMİYOR

Taraftarlar kötü oynamasına rağmen hala forma verilen Zajc ve Adana Demirspor maçında oyuna yapılan geç müdahaleler nedeniyle Kartal'a tepki gösterdi. 

BARTUĞ ELMAZ'I İSTİYORLAR

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken Zajc’ın yerine oyuna giren Bartuğ Elmaz, kısa süredeki performansıyla taraftarın beğenisini kazandı. Sarı-lacivertli renklere gönülverenler Bartuğ’un daha çok şans bulması gerektiğini kaydetti.

GALATASARAY 0 BONSERVİSLE GÖNDERDİ 

Bilindiği üzere Bartuğ Elmaz, 2022 yılında 0 bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan Marsilya'ya oradan da 1,4 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.