Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den derbi yorumu!

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Capone, Cumartesi günü oynanacak derbi için yorumlarda bulundu. Capone, “Çok zor bir maç olacak” dedi.

Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den derbi yorumu!

Süper Lig’in altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’da takımın efsane oyuncularından Capone dev derbi için Play Spor’a yorumlarda bulundu.

“ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Zamanında kendisinin de bu maçlarda oynadığını ve zor bir maç olacağını söyleyen Capone, “Çok büyük bir atmosferde oynanıyor. Ben de oyuncu olarak burada oynadım. Galatasaray şu anda lider pozisyonda, Fenerbahçe’ye karşı liderliğini korumak için oynayacak. Kolay bir maç olmayacak tabii, maç çok zor olacak.” ifadelerini kullandı.

“İKİ İYİ TAKIM KARŞILAŞACAK”

İki takımın da takviyeler yaptığını ve iyi takımların karşılaşacağını söyleyen Capone şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Galatasaray takviyeler yaptı, Fenerbahçe de takviyeler yaptı. İyi iki takımın karşılaşması olacak. Okan Buruk’un önderliğinde Galatasaray son iki yılda büyük işler yaptı, bu yıl da aynı şekilde devam ediyor. Ben tabii ki biraz da taraftar olarak Galatasaray’ın kazanmasını istiyorum. Zor bir maç olacağını biliyorum ama Galatasaray’ın iyi bir sonuçla döneceğini tahmin ediyorum."