Galatasaray'ın eski Fenerbahçeli Batshuayi'nin 1 gol attığı maçta yeni Fred'i sahneye çıktı! İş artık Okan Buruk'ta

Süper Lig'in açılış mücadelesinde Galatasaray, kendi evinde eski Fenerbahçeli Batshuayi'nin son dakikada attığı gol ile Hatayspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı kırmızılıların "Yeni Fred" olarak adlandırılan futbolcusu da ilk kez sahneye çıktı. Oyuncu, dikine oynadığı toplar ile taraftarını heyecanlandırmayı başardı. Ancak bundan sonra oyun sisteminde yer alacağı yer, Okan Buruk tarafından belirlenecek.

Galatasaray'ın eski Fenerbahçeli Batshuayi'nin 1 gol attığı maçta yeni Fred'i sahneye çıktı! İş artık Okan Buruk'ta

Türkiye'de futbolseverlerin büyük hasretle beklediği Süper Lig başladı... Ligin açılış maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya geldi. 

Maça baskılı başlayan taraf Galatasaray, ilk yarıda Hakim Ziyech ile çok sayıda pozisyon yakalamasına rağmen bunları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 

İKİNCİ YARIDA HATAYSPOR ÖNE GEÇTİ 

52'nci dakikada Hatayspor'un Joelson Fernandes'in golü ile öne geçmesi ise maçtaki dengeyi bir anda değiştirdi.

Bu dakikadan sonra daha baskılı oynamaya başlayan Galatasaray önce Icardi ile penaltıdan ardından Batshuayi'nin 87'nci dakikada kafa vuruşundan bulduğu gol ile maçı 2-1 kazanmayı bildi. 

Galatasaray'ın eski Fenerbahçeli Batshuayi'nin 1 gol attığı maçta yeni Fred'i sahneye çıktı! İş artık Okan Buruk'ta - Resim : 1

OKAN BURUK'UN HAMLELERİ

Takımının geriye düşmesinin ardından kenardan hamlelerde bulunan Okan Buruk'un hamlelerinin Hatayspor maçında işe yaradığı görüldü. 

Sarı kırmızılıların "Yeni Fred" olarak adlandırılan futbolcusu Sara da ilk kez sahneye çıktı. Oyuncu, dikine oynadığı toplar ile taraftarını heyecanlandırmayı başardı. Ancak bundan sonra oyun sisteminde yer alacağı yer, Okan Buruk tarafından belirlenecek. 

Galatasaray'ın eski Fenerbahçeli Batshuayi'nin 1 gol attığı maçta yeni Fred'i sahneye çıktı! İş artık Okan Buruk'ta - Resim : 2

BATSHUAYİ FARKI 

Okan Buruk'un Batshuayi hamlesi de oldukça yerinde olarak değerlendirildi. Geçen sezon da son dakikalarda çok kez Fenerbahçe'yi ipten alan Batshuayi, aynı performansını Galatasaray'daki ilk maçında da sürdürdürdü.