Galatasaray’ın eski yıldızı Felipo Melo’dan Fenerbahçe derbisi açıklaması! Jose Mourinho’ya dikkat çekti

Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipo Melo, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maça ilişkin konuştu. Maçın zor geçeceğini ifade eden Melo, Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başında olduğunu dikkat çekerken maçı hangi takımın kazanacağına ilişkin tahminini de söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında yarın Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği derbi müsabakası hakkında Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipo Melo, Play Spor’a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın eski yıldızı Felipo Melo’dan Fenerbahçe derbisi açıklaması! Jose Mourinho’ya dikkat çekti - Resim : 1

“GALATASARAY İÇİN ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Melo, Fenerbahçe’nin evinde oynanan maçların zor olduğunu ifade etti. Fenerbahçe’nin başında Jose Mourinho’nun olduğuna dikkat çeken Melo şu ifadeleri kullandı:

“Herkese merhaba, biraz Fenerbahçe- Galatasaray derbisi hakkında konuşmak istiyorum. Biliyoruz ki bütün futbol seyircisinin çok sevdiği ve merakla beklediği bir maç oluyor. Sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada ilgi çeken ve hayatı durduran bir maç oluyor bu derbi. Galatasaray için zor bir maç olacak. Fenerbahçe’nin evinde oynanan bir maç olacak.”

Galatasaray’ın eski yıldızı Felipo Melo’dan Fenerbahçe derbisi açıklaması! Jose Mourinho’ya dikkat çekti - Resim : 2

“MAÇ ZOR OLACAK AMA…”

“Fenerbahçe’nin evinde oynandığında her zaman zor olduğunu biliyoruz. Zor olduğunu şuradan biliyoruz, ben orada sadece bir kupa kaldırabildim. Burada anlayabiliriz ki Fenerbahçe’nin sahasında maç zor. Tabii ki Fenerbahçe’nin başında şimdi özel bir adam var, Jose Mourinho. Dolayısıyla çok zor mücadelesi yüksek bir maç izleyeceğiz. Maç zor olacak ama Galatasaray kazanacak.”

FELIPE MELO’NUN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray formasını 154 maçta giyen Melo, 18 gol atarken 12 de asist yaptı. Melo Galatasaray’da 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Lig ve 3 Süper Kupa kazandı.