Galatasaray’ın transfer planı belli oldu! Yönetim 3 mevkiye takviye planlıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys’u elemesi durumunda transfere hız verecek. Sarı-kırmızılı kulübün transfer yapmak istediği 3 mevki belli oldu.

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu! Yönetim 3 mevkiye takviye planlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 yenilen Galatasaray gözünü rövanşa çevirdi. Sarı-kırmızılı takım rövanş maçında rakibini yenerek turu geçip Devler Ligi’ne kalmayı hedefliyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda gözünü transfere çevirecek. Takviye yapılacak mevkilerde belli oldu.

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu! Yönetim 3 mevkiye takviye planlıyor - Resim : 1

GALATASARAY'DAN 3 MEVKİYE TRANSFER KARARI

Gazeteci Levent Tüzemen, Sabah’a yaptığı açıklamada bir sol bek, bir orta saha, bir de kanat oyuncusu transferi yapılmasının planlandığını ifade etti.

Tüzemen, “Galatasaray yönetiminde transferle ilgili fırtına öncesi sessizlik var. Önümüzdeki salı gecesi İstanbul'da maç bittiğinde Galatasaray, Devler Ligi'ne kalırsa, gelecek yeni oyuncular için hemen start verilecek. Gitmek isteyen oyuncular da belli olacak. Ben yönetimin bir sol bek, bir orta saha, bir de kanat oyuncusu alacağını duydum. Ancak Avrupa maçları da düşünüldüğünde savunmaya da bir transfer yapılması gerektiğini şart görüyorum” dedi.