Galip Ensarioğlu o sözleri neden söyledi? tv100'de açıklık getirdi

Türkiye'nin haftalardır konuştuğu Narin cinayetiyle ilgili AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu tv100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. "Bazen bilip söylemememiz gereken şeyler var" şeklindeki sözlerinin saptırıldığını belirten Ensarioğlu, kendisine PKK kaynaklı hesaplar üzerinden bir itibar suikastı yapıldığını belirtti.

Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra öldürülerek dere kenarına gömüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesiyle ilgili sözleri tartışma konusu olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

"BAZEN BİLİP SÖYLEMEMEMİZ GEREKEN ŞEYLER VAR" DEDİ Mİ?

"Şahsıma yönelik bir ifitira kampanyası var." diyen Ensarioğlu, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu gün kendisiyle yapılan röportajda söylediklerini hatırlatarak "Cinayeti kim işledi?" sorusunun sorulması üzerine "Bildiğimiz şeyler var, bilmediğimiz şeyler var ama savcılık gizlilik kararı koymuş. Otopsi raporlarıyla birlikte kısa sürede yetkililer tarafından açıklanacaktır." ifadelerini kullandığını belirtti.

"PKK'LILAR İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI"

Ensarioğlu bu sözlerinin kesilerek verildiğini ve ardından PKK kaynaklı sosyal medya hesaplarından ve terör örgütünün trollerinden kendisine bir linç kampanyası başlatıldığını vurguladı.

Narin Güran ailesinin Hizbullah bağlantısının olup olmadığının ve aileyi tanıyıp tanımadığının söz konusu röportajda sorulduğunu hatırlatan Ensarioğlu, Narin'in dedesinin kendisinin dostu olduğu cevabını verdiğini ve ailenin Hizbullah'la ilgisi olmadığını ve Refah Partisi geleneğinden geldiğini söylediğini belirtti.

DAMADININ GÖZALTINA ALINIP BIRAKILMASI

Damadının kripto para dolandırıclığı iddiasıyla gözaltına alınıp salınmasıyla ilgili de konuşan Ensarioğlu, 100 bin dolar kayıp parası olan bir vatandaşın şikayeti üzerine sürecin başladığını ve şikayet eden kişinin, parayı muhasebecisinin aldığını tespit etmesi nedeniyle damadının serbest bırakıldığını söyledi.