Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu! 100 yıl öncesi anlatılacak!

Game of Thrones serisi büyüyor! Yeni dizi duyuruldu. "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" (Yedi Krallık Şövalyesi: Gezgin Şövalye) adlı dizi George R.R. Martin'in "Dunk and Egg" kitap serisine dayanacak.

Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu! 100 yıl öncesi anlatılacak!

Game of Thrones serisinin yeni dizisi "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" (Yedi Krallık Şövalyesi: Gezgin Şövalye) resmen duyuruldu.

Serinin önceki yapımlarından farklı olarak yeni dizi "The Hedge Knight", "The Sworn Sword" ve "The Mystery Knight" adında 3 hikayeye dayanıyor. Olaylar bir asır öncesine dayanıyor ve önceki Game of Thrones’dan daha küçük ölçekli olacak.

GAME OF THRONES: A KNİGHT OF THE SEVEN KİNGDOMS KONUSU

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi, George RR Martin'in Tales of Dunk and Egg kitaplarına dayanacak. Ser Duncan the Tall ve genç Aegon V Targaryen’in (Egg) hikayeleri konu alınacak. Ana serinin yaklaşık 100 yıl öncesinde geçecek olan dizi, Targaryen soyunun hala Demir Taht'ı elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz yaşayan hafızalardan geçmediği bir çağı yansıtacak.

Dizide, yanlışları düzeltmek için kıtayı gezen Ser Duncan the Tall ve Aegon V Targaryen’in maceralarına odaklanacak. George RR Martin ve Ira Parker ikilisi Ryan Condal ve Vince Gerardis ile birlikte hem yazar yazar hem de yönetici yapımcı rollerini üstlenecek. A Knight of the Seven Kingdoms için henüz çıkış tarihi belli olmadı.