Gaziantep'te feci kaza! Minibüsün tekeri patlayınca önce bariyerlere çarptı! Ardından takla attı! Kazada çok sayıda yaralı ve ölü var!

Gaziantep'te minibüsün önce tekeri patladı ardından bariyerlere çarpıp takla attı. Meydana gelen feci kazada 43 yaşındaki Nuriye Eren hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 8 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza! Minibüsün tekeri patlayınca önce bariyerlere çarptı! Ardından takla attı! Kazada çok sayıda yaralı ve ölü var!

Gaziantep'te Nurdağı-Osmaniye kara yolunun 5'inci kilometresinde feci bir kaza  meydana geldi. Nurdağı yönüne giden 51 yaşındaki Tahsin Güneş yönetimindeki 16 BIE 150 minibüs, sol arka lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak devrildi.

Gaziantep'te feci kaza! Minibüsün tekeri patlayınca önce bariyerlere çarptı! Ardından takla attı! Kazada çok sayıda yaralı ve ölü var! - Resim : 1

ÖLÜ VE ÇOK SAYIDA YARALI

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde minibüsteki Nuriye Eren'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan sürücü ile minibüsteki Medine D., Eslem E., Devrim T., Melike T., Hanife G., Selamet T. ve Mansur T. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Gaziantep'te feci kaza! Minibüsün tekeri patlayınca önce bariyerlere çarptı! Ardından takla attı! Kazada çok sayıda yaralı ve ölü var! - Resim : 2

Gaziantep'te feci kaza! Minibüsün tekeri patlayınca önce bariyerlere çarptı! Ardından takla attı! Kazada çok sayıda yaralı ve ölü var! - Resim : 3