Gaziantep'te feci olay! Komşu ülkeden gelip 19 yaşındaki gencin canını aldı!

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde bir avın duvarın saplanan yorgun merminin ardından vatandaşlar tedirginlik yaşıyordu. Bu sefer yine komşu ülkeden geldiği iddia edilen yorgun mermi can aldı. Mermilerden biri Fırat Nehri kenarında oturan Mehmet Caymaz'a isabet etti. Caymaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep'te feci olay! Komşu ülkeden gelip 19 yaşındaki gencin canını aldı!

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde geçtiğimiz günlerde sınırın Suriye tarafından gelen yorgun mermi bir evin duvarına gelmişti. Vatandaşlar yorgun mermi tedirginliği yaşarken bu sefer yine sınırın Suriye tarafından hangi amaçla ve nasıl ateşlendiği bilinmeyen çok sayıda yorgun mermi Karkamış ilçesinde pek çok noktaya isabet etti.

Gaziantep'te feci olay! Komşu ülkeden gelip 19 yaşındaki gencin canını aldı! - Resim : 1

19 YAŞINDAKİ GENCE İSABET ETTİ

Yorgun mermilerden biri ise Fırat Nehri kenarında oturan Mehmet Caymaz'ın göğüs bölgesine isabet etti. Yorgun merminin hedefi olan genç ağır yararlanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te feci olay! Komşu ülkeden gelip 19 yaşındaki gencin canını aldı! - Resim : 2

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ağır yaralı Mehmet Caymaz, durumunun ağırlaşması üzerine Nizip Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Caymaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gencin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep'te feci olay! Komşu ülkeden gelip 19 yaşındaki gencin canını aldı! - Resim : 3