Gaziantep'te gölette boğulan 2'si kardeş 3 kişi defnedildi: Kardeşini kurtarmak isterken ölmüş

Gaziantep’te serinlemek için girdikleri gölette boğularak can veren 2’si kardeş 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Hayatını kaybeden Burhan Bilgin ve İsmail Uygun’un, suda çırpınan küçük kardeşi kurtarmak için suya girdikleri ortaya çıktı. O gölet, üçüne de mezar oldu.

Gaziantep'te gölette boğulan 2'si kardeş 3 kişi defnedildi: Kardeşini kurtarmak isterken ölmüş

Gölet ölüm havuzuna döndü, gireni içine çekti. 2’si kardeş 3 kişinin boğulduğu gölette facia yaşandı. Gaziantep’te 3 kişiye mezar olan gölet, 2 kardeşi hayattan kopardı. 11 yaşındaki Deniz Bilgin, koyun otlatırken serinlemek istedi. Bu isteği sonu oldu. Gölette yüzerken bir anda çırpınmaya başladı Deniz, ağabeyi Burhan Bilgin ve İsmail Uygun da onu kurtarmak için suya girdi. Deniz’i kurtarmak isterken onlar da ölüme gitti. 2’si kardeş 3 kişi suda boğuldu.

Ölüm havuzuna dönen gölette büyük tehlike atlatıldı. 3 kişinin çırpındığını görenler de suya girdi, az daha onlar da boğuluyordu. Ekipler bölgeye yetişti, gölete halat çektiler, suya girenlere can simidi attılar. Cansız bedenler mahallenin de yardımıyla sudan çıkarıldı. Aileleri göletin kıyısında sinir krizi geçirdi, yasa boğuldular. 2’si kardeş 3 kişinin cenazesi toprağa verildi.