Geceye damga vuran sözler! Galatasaraylı Icardi’den Fenerbahçe’ye olay şampiyonluk göndermesi!

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, kazanılan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe’ye gönderme yaparak, “Milyonlarca Euro teklifler geldi ama ben buraya başarı kazanmak için geldim. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız” dedi.

Geceye damga vuran sözler! Galatasaraylı Icardi’den Fenerbahçe’ye olay şampiyonluk göndermesi!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında Konyaspor’u 3-1 yenerek puanını 102’ye çıkarıp ligde 24.kez şampiyon oldu. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu kaydetti. Konyaspor'un golünü 78. dakikada Prip attı.

Geceye damga vuran sözler! Galatasaraylı Icardi’den Fenerbahçe’ye olay şampiyonluk göndermesi! - Resim : 1

ICARDI GOL KRALI OLDU

Sezonu 25 golle gol kralı olarak tamamlayan Icardi, açıklamalarda bulundu. Icardi, şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptı.

Geceye damga vuran sözler! Galatasaraylı Icardi’den Fenerbahçe’ye olay şampiyonluk göndermesi! - Resim : 2

“ŞİMDİ BİZ KUPA KALDIRACAĞIZ”

Icardi şunları söyledi:

“Şampiyon olduk çok mutluyuz. Yüzde yüzümde değildim bu sezon. Yüzde yüzümde olsam daha çok gol atardım mutlaka. Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdik tabii ki. Milyonlarca Euro teklifler geldi ama ben buraya başarı kazanmak için geldim. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız.”

Geceye damga vuran sözler! Galatasaraylı Icardi’den Fenerbahçe’ye olay şampiyonluk göndermesi! - Resim : 3

Kerem Demirbay ise şampiyonluk sonrasında; "Allah büyük, en büyük biz olduk. Bunu da bugün gösterdik. Herkese eyvallah. Biz bir aileyiz. Kimse unutmasın bunu." dedi.

Davinson Sanchez ise; "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Bütün sezon mücadele ettik. Şampiyon Cimbombom" sözlerini sarfetti.