Giovanni van Bronckhorst’tan flaş Semih Kılıçsoy açıklaması! “Endişelenmeyin”

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst son zamanlarda eleştiri aldığı Semih Kılıçsoy için açıklamalarda bulundu. Bronckhorst, “Endişelenmeye gerek yok” dedi.

Giovanni van Bronckhorst’tan flaş Semih Kılıçsoy açıklaması! “Endişelenmeyin”

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, beIN Sports’ta açıklamalarda bulundu.

“HEDEFİMİZ AVRUPA’DA ÜST TUR”

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Bronckhorst, “Gayet mutlu olabiliriz ilerlememizle. Artık 15 hafta oldu. Yeni bir sezona yeni bir projeyle başladık ve memnunum. Süper Kupa'yı kazandık bizim için önemli bir zaferdi. Müsabakalarda istediğimiz yerlerdeyiz. En azından lig için bunu söyleyebilirim. Sadece 7 maç oynadık ama uzun bir yolumuz var daha. Gelişmelerden memnun kalıp kalmayacağınızı bilemezsiniz. Takıma gelişme kaydettirmek zorundasınız. Şampiyonluk yarışında olmak ve Avrupa'da bir üst tura çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

“ENDİŞELENMEYE GEREK YOK”

Semih Kılıçsoy hakkında konuşan Giovanni van Bronckhorst şu sözlerle devam etti:

“Benim ilişkim Semih ile çok iyi. Onları daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Semih benim için yükselen bir yıldız, çok yetenekli bir oyuncu. Benim görevim her oyuncuyu daha iyi hale getirmek. Onunla birçok kez görüştük, geliştirmesi gereken konular üzerine konuştuk. Şu an yaptığı şey bu. Semih daha iyi bir oyuncu olacak, bu kesin. Beşiktaş taraftarları bu konuda endişelenmesin. Genç futbolcular bütün kariyerleri boyunca sıkı çalışmalılar. Semih gelecekte çok önemli bir futbolcu olarak göreceğiz Beşiktaş için."

“GENÇLERLE OYNAMAYI SEVİYORUM”

Genç oyuncuları oynatmaktan keyif aldığını söyleyen Bronckhorst, “Mustafa bizim en genç oyuncumuz. Gelişimine bakacak olursanız çok yükseklerde başladı bu gelişim. Gençseniz bazı engellerle karşılaşacaksınız tabii. Çok daha iyi olacak. Mustafa ve Semih, DNA'sı için bu kulübün çok değerli. Ben onlara daha iyi bir gelecek vermek için varım. Genç oyuncularla oynamayı seviyorum. Bir sürü başka genç oyuncularda var. Benim antrenörlük tarzım genç futbolcuları daha iyi hale getirmektir." diye konuştu.

“BEN GÖNDERMEK İSTEMEM”

Semih Kılıçsoy’un devre arasında gitmesini istemediğini söyleyen Giovanni van Bronckhorst şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Semih Kılıçsoy satmak istemediğim bir oyuncu. Semih için değerli bir teklifte olursa bunu anlayışla karşılayabilirim. Satmak ister miyim? Hayır. Onu daha iyi bir oyuncuya dönüşürken görmek istiyorum. Ben satmak istemem. Umuyorum ki uzun seneler bize hizmet edecek."