Giresun'da hayatı olumsuz etkileyen yağışın ardından temizlik çalışmaları başlatıldı

Giresun'da hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağışın ardından Giresun'un Tirebolu ilçesi ve Görele'nin Çavuşlu beldesinde görevli belediye ekipleri selden etkilenen bölgelerde temizlik çalışmaları başlattı.

Giresun'da hayatı olumsuz etkileyen yağışın ardından temizlik çalışmaları başlatıldı

Dün akşam aniden bastıran sağanak yağış, Tirebolu'nun birçok noktasında su baskınlarına yol açmış bir çok ev ve işyerlerine su baskınları yaşanmış cadde ve sokaklar adeta göle dönmüştü.

Giresun'da hayatı olumsuz etkileyen yağışın ardından temizlik çalışmaları başlatıldı - Resim : 1

GÜN BOYUNCA SÜRDÜRDÜ

Bunun üzerine harekete geçen Tirebolu Belediyesi ekipleri, su baskını yaşanan yollar ve sokaklarda dün akşam başlattığı çalışmaları gün boyunca sürdürdü. Belediye ekipleri, özellikle su birikiminin yoğun olduğu alanlarda tıkanan rögarları açarak suyun tahliyesini sağlayarak cadde ve sokakları temizledi.

Giresun'da hayatı olumsuz etkileyen yağışın ardından temizlik çalışmaları başlatıldı - Resim : 2

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Sağanak yağışın etkili olduğu Görele'nin Çavuşlu beldesinde de belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladı. Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Selim Hamzaoğlu, yağışın belde merkezinde taşkınlara neden olduğunu belirterek, “Yağış sonrasında belde merkezinden geçen kuru obuz dediğimiz yerlerin taşması sonucu cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı işyerlerine su baskını yaşandı. Belediye ekiplerimizle birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yağışın devam edebileceği ihtimaline karşı vatandaşlarımız tedbirli olmalarını istiyoruz” dedi.