Göbekli hali gündem olmuştu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit'e aldığı kilolar soruldu! Verdiği yanıt inandırıcı gelmedi

Geçtiğimiz günlerde denize girerken görüntülenen Burak Özçivit aldığı kilolarla uzunca bir süre konuşuldu. Özçivit'in göbekli halini görenler inanamamıştı. Ünlü oyuncuya aldığı kilolar sorulunca bakın ne dedi.

Göbekli hali gündem olmuştu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit'e aldığı kilolar soruldu! Verdiği yanıt inandırıcı gelmedi

Sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Popüler çift, 2019'da Karan, 2023'te ikinci oğulları Kerem'in doğumuyla büyük mutluluk yaşamıştı.

Göbekli hali gündem olmuştu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit'e aldığı kilolar soruldu! Verdiği yanıt inandırıcı gelmedi - Resim : 1

BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİ BULUNUYOR

Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özçivit, bildiğiniz gibi büyük izdihamlara neden oluyor ve bu anlarla sürekli viral oluyor.

TATİL SEZONUNU AÇMIŞTI

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen çift, çocukları Karan ve Kerem ile tatil sezonunu açmıştı. 

ALDIĞI KİLOLAR DİKAKT ÇEKMİŞTİ

Ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapması ile birlikte soluğu Bodrum'da yeni aldığı lüks yazlığında aldı. Ailesiyle birlikte burada denizin ve güneşin tadını çıkaran Özçivit görüntülenmiş ve aldığı kilolar dikkat çekmişti.

Göbekli hali gündem olmuştu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit'e aldığı kilolar soruldu! Verdiği yanıt inandırıcı gelmedi - Resim : 2

"PROJE İÇİN"

Göbekli haliyle herkesi şaşırtan Özçivit'e kiloları sorulunca ünlü isim direkt olarak spora başladığını söyledi sonra da 'proje için' yanıtını verdi.

İNANDIRICI BULUNMADI

Özçivit'in bu yanıtı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından inandırıcı bulunmadı.