Gökyüzünü bir anda kapladılar... Uçan karınca günü ilan ettiler! Bazıları kıyamet alameti olarak yorumladı... Herkes çok şaşırdı

İngiltere ve Londra'da başta olmak üzere bir çok şehir uçan karınca sürülerinin istilasına uğradı. Kanatlı karıncalar eş aramak için gökyüzüne çıktı. Kıyamet alameti olarak yorumlanan görüntüler herkesi korkuttu.

İngiltere ve Londra'da özellikle yaz aylarında kanatlı karıncalar üremek için gökyüzüne çıkarak eş ararlar. Belirli bir tarih olmamasıyla birlikte genellikle Temmuz ayının ortalarında yalana bu olay hava koşullarına göre şekillenir.

İngiltere ve Londra'da 18 Temmuz’da yaşanan karınca sürülerinin uçarak gökyüzüne çıktıkları anlar gündem ülkede yine gündem oldu. 

SOSYAL MEDYA BUNU KONUŞUYOR

Bir sosyal medya kullanıcısı Londra sokaklarında karınca sürülerinin gökyüzüne doğru yaptıkları hareketleri kaydederek, “Görünüşe göre uçan karınca günü gibi! Yürüyüşe çıkmak için uygun bir gün mü?” notuyla ekledi.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise gönderiye, “Dünya yeterince kıyameti hissetmediyse diye uçan karınca sürüleri Londra’ya indi” yorumunu yaptı.

Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Kaldırımların her yerinde karıncalar var. Ezildiler ve vızıldıyorlar. Gerçekten bundan nefret ediyorum” dedi.